Optreden boeken?

Liberty Gospel Choir zingt op Bruiloften, Huwelijksfeesten, Kerkdiensten, Koordagen, Festivals en eigen Optredens. Wilt u ons gospel koor boeken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw boeking te bevestigen.

Tarieven optredens

Ons gospel koor treedt al op vanaf Euro 550,- waarbij rond de acht nummers gezongen worden. Euro 550,- is het avond – en weekendtarief, en in vakantieperiodes. De prijs voor een optreden doordeweeks overdag hangt af van veel factoren (repertoire, locatie, tijdstip), daarom wordt er altijd van tevoren een offerte gemaakt. Eventuele reiskosten en bijkomende kosten worden in een offerte duidelijk aangegeven.

Ons repertoire

U kunt aangeven welke nummers uit ons repertoire u graag wilt horen. Bekijk hier ons gospel repertoire of ga naar Hoor ons, zie ons voor een impressie van ons gospelkoor. Wij doen ook verzoeknummers, mits het nummer qua genre bij ons als gospelkoor past en wij voldoende tijd hebben om het in te studeren.

Beschikbare dagdelen

Liberty Gospel Choir is in principe altijd te boeken. Veel optredens doen wij in het weekend overdag en ‘s avonds of doordeweeks in de avonduren.

Het kan natuurlijk voorkomen dat wij al geboekt zijn op de door u gewenste datum en tijd. Dan nemen wij sowieso contact met u op om te kijken of er alternatieven zijn.
Bezoekt u de agenda van ons gospel koor, voor een overzicht van komende en eerdere optredens.

Liberty Gospel Choir Boeken? Vul onderstaand formulier in

    * Deze velden zijn verplicht